SCM Poli s-a apropiat mereu de Minaur, dar insuficient pentru măcar un...

SCM Poli s-a apropiat mereu de Minaur, dar insuficient pentru măcar un punct la Baia Mare

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica Timișoara / Facebook

SCM Politehnica a oferit în mai multe rânduri iluzia unei reveniri în dificilul joc din această seară din fieful rivalei mult mai bine clasate, pe 3. Minaur Baia Mare a tremurat efectiv pe final după ce a avut și avans de cinci goluri în fața alb-violeților.


S-a încheiat 33-31 pentru maramureșeni, dar putea fi la fel de bine și egalitate.

Bănățenii continuă să sufere în subsolul clasamentului și pentru că nu fructifică momentele bune precum cele de astăzi din final ori pentru că uneori cad inexplicabil.

Maramureșenii, mari favoriți conform clasamentului, au condus cu 17-13 pe finalul primei părți. Dar Poli a revenit pe tabelă și la pauză diferența era de un singur gol după ce Păiuș a înscris în poarta goală (scor 18-17 pentru Minaur).

La reluare amfitrionii s-au distanțat din nou, la 27-22 în minutul 42. A fost, ca de obicei în această zonă, un meci tensionat, cu decizii contestate. Dintr-o dată după jumătatea reprizei avansul Minaurului s-a evaporat (28-26, min. 48). Dar Poli nu a putut da lovitura. Fenici și-a reapropiat colegii la două goluri la finele minutului 57, apoi maramureșenii s-au chinuit și au acuzat o eliminare după reușita oaspeților de 32-31. Cu un singur gol avantaj, dar puțin timp rămas, băimărenii au plimbat mingea și au marcat la finalul atacului. Timișorenii au avut motive să fie nemulțumiți, căci deși doar pe locul 11, cu 22 de puncte, Poli nu a părut sub adversar.

Vineri, 31 martie, la Timișoara vine CSM București, echipă clasată pe 6.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.