Un copil de un an și un bărbat, descoperiți spânzurați într-un apartament

Un copil de un an și un bărbat, descoperiți spânzurați într-un apartament

0
DISTRIBUIȚI

Un copil de un an și un bărbat au fost descoperiți spânzurați într-un apartament din Alba-Iulia. Ca să intre în interior, polițiștii au fost nevoiți să spargă ușa.

Potrivit Poliției Alba, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01.00, o femeie de 25 de ani, din Alba Iulia a sunat la 112, exprimându-și îngrijorarea în legătură cu fiul său, în vârstă de un an, pe care-l lăsase în grija fostului său partener, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia.

Femeia a avut un schimb de mesaje cu bărbatul, fără ca din acestea să rezulte, în mod explicit, faptul că viața copilului ar fi în pericol, au explicat polițiștii.

Ulterior, bărbatul nu a mai răspuns la telefon, iar la fața locului a fost chemat proprietarul apartamentului în care acesta se afla împreună cu copilul.


După ce au intrat în apartament, polițiștii au găsit copilul și adultul spânzurați.

„Inițial, bărbatul a răspuns la telefon și a dat asigurări că fiul său este bine, exprimându-și disponibilitatea de a demonstra acest lucru, însă a refuzat să comunice unde se află, iar ulterior nu a răspuns la telefon și nici la ușa apartamentului situat într-un bloc de pe strada Livezii din Alba Iulia, în care locuia cu chirie. Polițiștii l-au identificat pe proprietarul apartamentului, un bărbat din municipiul Turda, județul Cluj, care nu și-a dat acordul pentru forțarea ușii apartamentului și s-a deplasat la Alba Iulia pentru a deschide și a permite accesul polițiștilor în apartament. Întrucât ușa de acces era blocată, din interior, s-a pătruns în apartament prin forțarea acesteia. În interiorul acestuia, cei doi au fost găsiți decedați, spânzurați”, a anunțat Poliția.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare formată din polițiști criminaliști și de investigații criminale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.