Doi tineri, reținuți după ce au jefuit mai multe case din Timiș

Doi tineri, reținuți după ce au jefuit mai multe case din Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii orașului Deta și cei ai Secției 8 Poliție Rurală Deta au reținut ieri doi bărbați în vârstă de 25 și 28 de ani bănuiți de furt calificat.

„La data de 24 aprilie 2023, polițiștii orașului Deta și cei ai Secției 8 Poliție Rurală Deta au depistat în orașul Deta doi bărbați în vârstă de 25 și 28 de ani bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, aceștia fiind conduși la sediul poliției pentru audieri.


În fapt, în urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că, în cursul lunii aprilie, bărbații ar fi sustras mai multe bunuri (articole vestimentare, electronice, electrocasnice și unelte) din interiorul a patru locuințe din orașul Deta, județul Timiș, cauzând un prejudiciu de aproximativ 28.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat parțial. În urma probatoriului administrat în cauză, bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat (patru acte materiale) aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara”, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a suspecților și recuperării prejudiciului în totalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.