Două accidente, în locuri diferite, provocate în același timp de șoferi de...

Două accidente, în locuri diferite, provocate în același timp de șoferi de aceeași vârstă care au condus drogați și băuți, în Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Accident de circulație în miez de noapte, pe strada Rozelor din Timișoara, unde o tânără a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un copac. Incidentul s-a produs în noaptea de marți spre miercuri, puțin după ora 3:00.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că incidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.


Șoferița, în schimb, era sub influența a cel puțin două substanțe care îi afectau capacitatea de a conduce. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, aceasta a fost testată cu aparatul drugtest, rezultând o valoare pozitivă la cocaină. Aceasta a fost condusă la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Aproape în același timp, însă ceva mai departe, pe strada Morii din Urseni, un bărbat tot în vârstă de 24 de ani a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un gard, în urma impactului rezultând doar pagube materiale. Accidentul s-a produs tot puțin după ora 3:00, în noaptea de marți spre miercuri. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultând valori pozitive la cocaină și amfetamină. Și el a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

În ambele cazuri a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.