Șef de tren înjunghiat de un pasager, pe ruta Budapesta – Timișoara

Șef de tren înjunghiat de un pasager, pe ruta Budapesta – Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Un șef de tren de la CFR Călători a fost înjunghiat în weekend-ul trecut, în stația Curtici, de către un pasager recalcitrant, a transmis clubferoviar.ro.

Atacul a avut loc sâmbătă după-amiaza, în trenul IR 377, care plecase din gara Keleti din Budapesta la ora 13:10 și trebuia să ajungă la destinația finală, Timișoara Nord, la ora 19:36.

Conform sursei citate, în jurul orei 18:00, în stația Curtici, un pasager care tocmai urcase și care avea bilet valabil, a vrut să coboare din tren după închiderea automată a ușilor, încercând să spargă geamurile cu un stingător.

În primă fază, șeful de tren a intervenit pentru a-l calma pe pasagerul recalcitrant și l-a așezat pe un scaun, însă în scurt timp individul a scos un cuțit și l-a înfipt de două ori în abdomenul șefului de tren.


Acesta a reușit să-l dezarmeze pe atacator, prinzând lama cuțitului cu mâna și rănindu-se, iar apoi l-a imobilizat până la Arad, unde agresorul a fost preluat de un echipaj de la Poliția Transporturi Feroviare.

Din fericire, clubferoviar.ro precizează că șeful de tren rănit a scăpat cu răni ușoare, fiind externat din spital, la cerere, chiar în aceeași seară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.