Aniversare cu motociclete, concerte și concursuri: Timișoara Bikers împlinește 16 ani de...

Aniversare cu motociclete, concerte și concursuri: Timișoara Bikers împlinește 16 ani de existență

0
DISTRIBUIȚI

Aniversarea a 16 ani de existență a Timișoara Bikers va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, organizatorii pregătind cu această ocazie o serie de concursuri inedite și câteva concerte.

„În anul 2007 un grup de motocicliști timișoreni au înființat Asociația Timișoara Bikers cu dorința de a sprijini social comunitățile din Timișoara și din împrejurimi ,dar și de a evidenția prezența motocicliștilor în trafic.  Anul acesta sărbătorim 16 an și îi invităm pe toți prietenii și colaboratorii care ne-au susținut în activitățile intreprinse până acum la o sărbătoare cu multe surprize. Sperăm ca și în următorii 16 ani să fim cel puțin la fel de prezenți în sprijinul comunității în care trăim“, au transmis organizatorii evenimentului.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 27 mai, cu începere de la ora 12, la MoLi Park din Săcălaz, și va beneficia de recitaluri susținute de The Crazy Plumbers, Sanctuar și Euphoria Cover Band, care vor fi urmate de un afterparty.

Trupa Sanctuar a debutat pe scena rock-ului autohton în cadrul festivalului Rock la Mureș (Periam – Port) și a participat la mai multe festivaluri de motociclişti, susținând concerte în diferite cluburi locale, dar și în cadrul unor evenimente publice.


După câțiva ani de muncă, Sanctuar a lansat în aprilie 2007 albumul de debut „Fiinţe Alese”. După o perioadă în care trupa ajunge să împartă scene importante cu trupe autohtone (Cargo, Iris, Trooper, Compact, etc), dar și internaționale – Bonfire, (Germania) și Kiss Forever Band (Ungaria), în octombrie 2011, Sanctuar lansează cel de-al doilea album intitulat „30 de Vieţi”. În anul 2013, formația a fost desemnată finalistă la cel mai important concurs rock Wacken Open Air România, reprezentând cu fruntea sus, în acest eveniment, zona de vest a țării. În decursul anului 2016, trupa timişoreană a participat şi la realizarea compilaţiei One Take – Made in TM – disc care conţine melodii înregistrate de zece trupe din oraşul nostru.

The Crazy Plumbers este prima trupă de psychobilly/rockabilly din România. Trupa a fost înfiinţată în 2012 din iniţiativa lui Levi (fost chitarist al formaţiei Recycle Bin din București) împreună cu Denver la chitară şi Moha la tobe. La început, stilul abordat de cei trei a fost rockabilly, dar în scurt timp acesta s-a transformat în psychobilly. Prima apariţie a formaţiei a avut loc în iunie 2012 lângă Vaslui la festivalul Open Camp după care a urmat mai multe concerte prin țară, la întâlniri de motociclişti şi în cadrul mai multor festivaluri. Cu câțiva ani în urmă, trupa a lansat primul material discografic numit 8 Beers, care cuprinde nouă compoziţii proprii şi trei coveruri psychobilly după Johnny Cash, Elvis Presley şi Nancy Sinatra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.