Mai multe străzi din Timișoara, fără apă caldă timp de trei zile

Mai multe străzi din Timișoara, fără apă caldă timp de trei zile

0
DISTRIBUIȚI

Societatea de termoficare a anunțat că, „în vederea executării de lucrări aferente proiectului cu finanțare europeană intitulat «Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II», care se vor derula în perimetrul intersecției străzii Iepurelui cu Anton Pann (Piața Mitropolit Alex. Sterca-Sulutiu), suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum, timp de trei zile, începând cu data de 16 mai 2023, ora 8:00, până în data de 18 mai 2023, ora 20:00, la PT 10B, 10C, Torac și modul Ștefan cel Mare 51-53”.

Conform comunicatului Colterm, vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Ștefan cel Mare, Ștefan Octavian Iosif, Cronicar Ion Neculce, Lunei, Soarelui, Bitolia și Torac.

„Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.


Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și, totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis Colterm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.