Şoferi băuţi sau fără permis, prinşi în weekend pe şoselele din Banat

Şoferi băuţi sau fără permis, prinşi în weekend pe şoselele din Banat

0
DISTRIBUIȚI

Weekend încărcat pentru polițiștii din Caraș-Severin, care au oprit în trafic mai mulţi şoferi care fie se aflau sub influenţa bătuturilor alcoolice, fie conduceau fără actele necesare.

Ieri seară polițiști de la Secția 7 Poliție Rurală Moldova Nouă au oprit pentru control, în localitatea Câmpia, un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, care avea o alcoolemie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat stabilită în urma testării. Tot ieri, mai devreme, polițiști din Reșița au oprit pentru control, pe strada Turturelelor, un autoturism condus de un bărbat de 28 de ani, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Un alt bărbat a fost depistat sâmbătă de polițiști din Oravița în timp ce conducea un autoturism pe DJ 573A, în zona Rusova Nouă, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


Iar în aceeaşi zi, un bărbat care conducea un tractor agricol ce tracta o semiremorcă, ambele fără a avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare, a fost oprit de polițiști de la Poliția Orașului Moldova Nouă, pe DN 57, între Moldova Nouă și Coronini. Din verificări s-a stabilit că nici tractorul, nici semiremorca nu erau înmatriculate în circulație.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiști din Caransebeș au depistat pe DJ 608, în Teregova, un bărbat care conducea un autoturism, iar la testarea alcooltest avea o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. O oră mai târziu, un alt conducator auto a fost oprit de polițiști pe DN 6, în localitatea Teregova. Acesta conducea un autoturism deși rezultatul testării alcooltest a fost de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În toate situațiile în care persoanele au fost depistate conducând autoturisme pe drumurile publice, sub influența alcoolului, au fost conduse la spital unde le-au fost prelevate mostre biologice în vederea determinării concentrației de alcool în sânge. Totodată, cercetările sunt continuate în fiecare dintre situațiile prezentate pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor infracțiunilor comise și tragerea la răspundere penală a celor depistați încălcând legea”, se arată în comunicatul IPJ Caraş-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.