SCM USV Timişoara a mai repatriat un campion

SCM USV Timişoara a mai repatriat un campion

0
DISTRIBUIȚI
sursa foto: scmtimisoara.ro

SCM USV Timişoara a continuat seria întăririlor în rândul jucătorilor care au mai îmbrăcat şi câştigat trofee importante cu „leii”. Ultimul sosit e Alexandru Ţăruş, care a evoluat ultima dată în eşalonul secund din Hexagon, la Rouen.

Jucătorul de linia I e triplu campion (2012, 2013 și 2015) național pe Bega cu formaţia care a purtat în trecut şi numele de Saracens. Ţăruş (34 ani) a semnat până la finele anului 2025 şi revine la Timișoara după șapte ani, perioadă în care a jucat în campionate puternice din Europa.


Rugbist cu 41 de prezențe în tricoul „Stejarilor”, dintre care două la Cupa Mondială din 2015, el a jucat în ultimele două sezoane la Rouen, după perioade petrecute la Béziers Hérault (Franța, D2, 2016 – 2017), Sale Sharks (Anglia, AVIVA Premiership, 2017 – 2019) și Zebre Parma (Italia, 2019 – 2021).

„Mă bucur că putem anunța revenirea lui Țăruș. Este doar deschiderea unei liste de transferuri. Vom semna în curând cu un jucător din afara țării, iar după finalul primei părți a campionatului vom continua să consolidăm lotul. Ne dorim să alcătuim o echipă cât mai solidă, capabilă să lupte pentru trofee”, a spus Dănuț Borzaș, managerul SCM USV Timișoara.

„Țăruș va avea drept de joc doar după încheierea primei părți a campionatului, din care au mai rămas două etape”, se mai arată în comunicatul clubului. SCM USV va juca următorul meci la Baia Mare (27 mai, ora 11.00, în deplasare) și apoi va întâlni Steaua București (3 iunie, acasă).

Recent „leii” l-au repartriat cu succes şi pe Marius Simionescu (ex-Dinamo).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.