Sindicatele profesorilor amenință cu greva. Reacția Ministerul Educației

Sindicatele profesorilor amenință cu greva. Reacția Ministerul Educației

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1645742303">

Ministerul Educației susține, înainte cu o zi de declanșarea grevei de avertisment a profesorilor, că a manifestat constant deschidere și disponibilitate pentru a soluționa revendicările partenerilor de dialog social.

Potrivit unui comunicat remis presei, Ministerul Educației anunță că marți a fost semnat ordinul de ministru privind Constituirea Comisiei de negociere a Contractului Colectiv de Muncă Unic la nivel de sector de activitate Învăţământ preuniversitar.

Conform sursei citate, urmează să aibă loc o întâlnire cu reprezentanții federațiilor sindicale reprezentative pentru stabilirea, de comun acord, a calendarului negocierii.

„În ceea ce privește revendicările federațiilor sindicale, Ministerul Educației a manifestat constant deschidere și disponibilitate pentru a soluționa, conform competenței și cu respectarea prevederilor legale în vigoare, revendicările partenerilor de dialog social”, arată reprezentanții ministerului.

Reprezentanţii federaţiilor sindicale din educaţie intră miercuri într-o grevă de avertisment, între orele 11.00 şi 13.00, urmând ca din 22 mai să fie în grevă generală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.