Zilele economiei sociale şi solidare la Timişoara

Zilele economiei sociale şi solidare la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

În cadrul programului Timișoara – Capitală Europeană a Culturii, Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice și Solidare și Asociația pentru Susținerea Agriculturii Țărănești organizează în perioada 23-28 mai „Zilele economiei sociale și solidare la Timișoara”, un eveniment care cuprinde un târg de produse și servicii care va avea loc în data de 25 mai, între orele 10,00 și 20,00 în curtea Centrului de Proiecte de pe strada V.


Alecsandri, o proiecție de film la cinema Victoria, întâlniri ale specialiștilor, ateliere și degustări de produse.

Organizatorii doresc să facă cunoscute timișorenilor și nu numai inițiativele economice deja existente care însumează peste 70 de întreprinderi sociale și să stabilească noi parteneriate, pentru a răspunde unor nevoi sociale și de mediu. În cadrul târgului, 15 întreprinderi care încearcă să rezolve probleme sociale sau de mediu de mare actualitate, își vor prezenta produsele agricole sau vestimentare și serviciile de cazare, masă, petrecere a timpului liber, pentru persoane vârstnice și multe altele.

Cu acest prilej, va fi lansată o băcănie cu produse locale și Ziua Porților Deschise, legată de poluare și risipa alimentară. Întreprinderile sociale vor mai avea un stand de prezentare în 28 mai, în Piața Huniade, în cadrul Timotion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.