Alternosfera revine la Timișoara în cadrul unui eveniment de promovare a ARTmania...

Alternosfera revine la Timișoara în cadrul unui eveniment de promovare a ARTmania Festival: „Ne place foarte mult să ne plimbăm noaptea prin centrul orașului“

0
DISTRIBUIȚI

Alternosfera, una dintre cele mai iubite formații de rock și alternative din Republica Moldova va reveni la sfârșitul acestei săptămâni în Timișoara, pentru un concert electric ce va avea loc duminică, 25 iunie, de la ora 20, la Faber. Evenimentul va avea dublă conotație, fiind totodată și un kick off event party pentru ediția de anul acesta a ARTmania Festival.

În cadrul evenimentului se vor putea achiziționa abonamente pentru festival la un preț promoțional, dar și produse personalizate ARTmania cu până la 33% reducere. Cea de-a XVI-a ediție a Festivalului ARTmania va avea loc în perioada 28-30 iulie la Sibiu și va aduce, în premieră în România, formația Porcupine Tree, alături de care vor urca pe scenă Emperor, Wardruna, Pain of Salvation, Samael și mulți alții.

Alternosfera au lansat recent Imnuri de Război, cel de-al doilea single de pe viitorul album al trupei, care va fi lansat în toamnă.


Piesa a fost scrisă în urmă cu un an, dar, din cauza invaziei Ucrainei care a început în 24 februarie 2022, trupa a hotărât să amâne momentul lansării. La un an distanță, Alternosfera a făcut publică piesa, alături de mesajul: Stop Invasion, No War.

„Ne bucură de fiecare dată când ajungem cu colegii la Timișoara. Ne place foarte mult să ne plimbăm noaptea prin centrul orașului si sa ne delectăm cu pleșcavița. Avem foarte multe povești legate de concertele Alternosfera si publicul din Timisoara. Este fain când tot în același oraș la aproximativ 10 ani distanță pornind de la cluburi ca Daos să ajungi să cânți pe scena Operei Naționale cu Theatroll-ul și să ai un public care să fie atât de aproape de tine“, ne-au declarat membrii trupei Alternosfera. Biletele pentru concertul Alternosfera de la Timișoara se găsesc aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.