Bărbat care a incendiat o mașină, arestat preventiv. Suspectul a încălcat și...

Bărbat care a incendiat o mașină, arestat preventiv. Suspectul a încălcat și un ordin de protecție

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 39 de ani, din Arad, acuzat că a incendiat o mașină, a fost reținut. Judecătoria Arad a emis mandat de arestare pentru 30 de zile.

Polițiștii arădeni au fost sesizați despre un autoturism care a luat foc, pe strada Mierlei, din oraș.


După cercetările la fața locului s-a stabilit că autoturismul, în valoare de aproximativ 7.000 de euro, a fost incendiat cu intenție.

„Investigațiile au fost continuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, reieșind faptul că un bărbat de 39 de ani, din Arad, pe fondul consumului de alcool și al altor substanțe, precum și al unor neînțelegeri legate de dreptul de proprietate, ar fi incendiat autoturismul, care a fost distrus în proporție de aproximativ 90%”, a transmis, vineri, Poliția Arad.

Verificările ulterioare au relevat faptul că bărbatul avea interdicție de a se apropia de imobilul în cauză, dispusă printr-un ordin de protecție emis pe numele său de Judecătoria Arad, în cursul lunii iunie.

În baza probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție și distrugere calificată.

Pe numele acestuia, magistrații Judecătoriei Arad au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.