Junioarele mari ale Politehnicii Timişoara au câştigat titlul naţional

Junioarele mari ale Politehnicii Timişoara au câştigat titlul naţional

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timişoara Femina / Facebook

Politehnica Femina a luat argintul la senioare, bronzul la categoria Under 15 şi astăzi a cucerit, în sfârşit şi aurul, prin formaţia sub 17 ani. Tinerele alb-violete s-au impus în turneul final de la Rm. Vâlcea după o finală tranşată clar, scor 6-0, cu Vulpiţele Galbene Roman.

Poli Timişoara a fost anul trecut campioană la junioare, dar în Liga Elitelor U15, unde acum s-a clasat pe 3 după o finală mică în care a învins cu 5-1 gazda Miercurea Ciuc duminica trecută.

După dezamăgirea de la senioare, unde Meluţă şi compania au cedat în „finala” campionatului cu totuşi marea favorită „U” Olimpia Cluj, junioarele mari, Under 17 fiind cea mai „vârstnică” între categoriile destinate junioarelor, au răzbunat parţial acel eşec, impunându-se clar în faţa ardelencelor la turneul final din Oltenia.


A fost 4-0 ieri cu clujencele, ceea ce le-a permis timişorencelor să lupte azi pentru locul 1.

Contra moldovencelor de la Vulpiţele Galbene a fost chiar mai uşor pentru elevele mai tinere ale lui Mirel Albon, cel care a pregătit-o şi pe Poli U17 în ultima perioadă. Pe arena din Zăvoi golurile au curs în poarta adversarelor. Lorena Mihăilesc (3 goluri), Nicol Dincă-Vuia, Elena Petrișor și Ionela Năstăsoiu au fost marcatoarele pentru Poli, într-un succes clar cu 6-0. Trupa alb-violetă poate adăuga astfel un nou titlu în premieră în vitrina clubului, cel de la categoria junioare U17. Din generaţia actuală deja mai multe jucătoare fac parte şi din lotul de senioare, unde se speră la aur în 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.