Mașină lovită de tren, o persoană a rămas încarcerată UPDATE Cum s-a...

Mașină lovită de tren, o persoană a rămas încarcerată UPDATE Cum s-a produs accidentul

0
DISTRIBUIȚI

Accident rutier în această după-amiază, între un autoturism si un tren, la o trecere de nivel cu calea ferată fără bariere din Arad, la ieșirea spre Pecica. În urma impactului, o persoană din mașină a rămas încarcerată

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

Victima a fost extrasă în viață din autoturism și preluată de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă, iar apoi transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.

UPDATE „Din cercetări, a reieșit că un bărbat de 76 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe un drum agricol din afara localității Pecica, a fost acroșat de un tren care circula din direcția Arad-Pecica.


În urma impactului a rezultat o victimă, rănită ușor (la prima vedere),pasageră a autoturismului. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că nici conducătorul autoturismului, nici mecanicul locomotivei nu se aflau sub influența alcoolului. Cercetările sunt continuate de polițiștii Servicului Județean de Poliție Transporturi Arad într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului”, a transmis IPJ Arad.

Sursa foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.