Un bărbat a cultivat o cantitate impresionantă de canabis în două hale....

Un bărbat a cultivat o cantitate impresionantă de canabis în două hale. Zeci de kilograme de „marfă” descoperite de DIICOT

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-858610775">

Un bărbat a fost reținut de procurori, fiind acuzat de trafic de droguri. Acesta ar fi cultivat canabis în două hale din Capitală.

Potrivit unui comunicat al IGPR, bănuitul ar fi înfiinţat și întreținut, în două hale, situate în București, o cultură indoor de canabis, în scopul recoltării și comercializării ulterioare, către consumatori.

Miercuri, acesta a fost prins, în flagrant delict, în timp ce se afla în incinta halei.

În urma percheziției efectuate, au fost descoperite și ridicate 61 de kilograme de cannabis și 131 de plante de canabis, precum și dispozitive necesare întreținerii culturii (instalație electrică cu lămpi neon de mare capacitate, legate în sistem, cu transformatoarele aferente).

Totodată, au fost ridicate filtre de aer de mare capacitate, prevăzute cu ventilator, ventilatoare de perete și cu picior, cinci aparate de aer condiționat portabile, două dezumidificatoare portabile, un panou electric, cabluri electrice, o pompă de stropit și o pompă de apă, cu sistem de irigare aflat în funcțiune, conectat la sistemul de alimentare cu apă.

Suspectul a fost reținut de procurorii DIICOT, iar joi a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, cu propunerea de arestare preventivă a bărbatului bănuit, pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.