Un sârb care a prins „era Elba” revine la SCM Timişoara într-o...

Un sârb care a prins „era Elba” revine la SCM Timişoara într-o nouă postură

0
DISTRIBUIȚI
Milos Pesic, dreapta, când se afla în al treilea „mandat” pe Bega

Câştigător al Cupei României cu „Leii din Banat” în două perioade diferite ale carierei de jucător, sârbul Milos Pesic revine la Timişoara, dar într-o poziţie nouă, cea de antrenor secund al tehnicianului Dragan Petricevic.

Pesic (38 ani) e antrenor încă din anul 2021, când activa în prima ligă din Slovenia, la KK Sentjur ca antrenor principal.


În toamna aceluiași an el se întocea în România și devenea secund la CSM Galați.

În Capitala Banatului el revine la opt ani distanţă de la cucerirea Cupei României cu SCM Timişoara. În 2010 el triumfa în aceeaşi competiţie sub marca BCM Elba. De fiecare dată „principalul” echipei alb-violete a fost Dragan Petricevic.

În prima sa perioadă pe Bega, Pesic avea 21 de ani la sosire, în anul 2006, şi a evoluat până în 2010. A mai evoluat la Timişoara în partea a doua a sezonului 2010/2011, dar și în campionatul 2014-2015, sub noua formă de organizare.

În 2010, Pesic era principalul marcator al finalei de Cupă BCM Elba Timișoara – Gaz Metan Mediaș 92-83, cu 24 de puncte iar în a doua, cea din 2015, contra Mureşului Tg. Mureş, scor 78-73 după prelungiri, a pus 13 puncte pe tabelă pentru bănăţeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.