Carnagiu pe DN 6: accident între un tir, un microbuz şi o...

Carnagiu pe DN 6: accident între un tir, un microbuz şi o maşină. UPDATE Una dintre victime, transportată cu elicopterul la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

Şoseaua morţii din Banat îşi confirmă renumele. Un nou accident deosebit de grav a avut loc azi pe DN 6, pe raza localității Bucoșnița, din judeţul Caraş-Severin.


Un autotren, un microbuz și un autoturism au fost implicate în incidentul în urma căruia au rezultat nu mai puţin de cinci victime, dintre care trei minori.

Nu sunt persoane încarcerate iar la faţa locului intervine Detașamentul de Pompieri Caransebeș, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de transport victime multiple.

De asemenea au fost direcționate spre locul accidentului şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean și un elicopter SMURD. În accident au fost implicate nouă persoane, dintre care cinci persoane (doi adulti si trei minori) primesc ingrijiri medicale de la echipajele SAJ si SMURD.

UPDATE Elicopterul SMURD a preluat șoferul autotrenului, în vederea transportării la Spitalul Judeţean din Timișoara. Două victime, un adult și un minor, au fost transportate la CPU Caransebeș de către ambulanţa SAJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.