Amenzi de peste 15.000 de euro în urma unei razii ample în...

Amenzi de peste 15.000 de euro în urma unei razii ample în vestul ţării

0
DISTRIBUIȚI

Razie de proporţii în acest weekend pe strada Tarafului, din Arad, și în zona urbană și rurală a orașelor Chișineu-Criș, Lipova, Pecica și Sebiș, din judeţul Arad. Au fost verificate 270 de maşini, 585 de persoane, dintre care 53 au fost invitate la sediile de poliţie. Cuantumul amenzilor a fost de asemenea ridicat: circa 77.000 de lei pentru aproape două sute de sancţiuni.

Polițiștii IPJ Arad, împreună cu jandarmi ai IJJ Arad, ai Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara, cu sprijinul polițiștilor locali, au participat la acţiunea în urma căreia 19 persoane au ajuns să fie amprentate și fotografiate de polițiștii criminaliști. S-au aplicat 197 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 77.000 de lei, dintre care 32 pentru nerespectarea legislației privind ordinea publică, 161 pentru nerespectarea legislației rutiere, iar celelalte pentru încălcarea altor norme legale.

284 de persoane au fost testate cu dispozitivele alcooltest/DrugTest, nefiind constatată nicio infracțiune de conducere sub influența alcoolului sau drogurilor.


Au fost reținute 8 permise de conducere, dintre care două pentru alcool (valoare alcooltest de până la 0,39 mg./l. alcool pur în aerul expirat), trei pentru exces de viteză și celalalte pentru alte abateri. Pentru neregulile constatate au fost retrase şase certificate de înmatriculare.

Aceste acțiuni vor continua pe tot parcursul acestui sfârșit de săptămână, în municipiu și județ, informează IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.