Flavius Biea, din nou câştigător acasă, cu ocazia galei BFC 4. Centura...

Flavius Biea, din nou câştigător acasă, cu ocazia galei BFC 4. Centura IBA, apărată în faţa columbianului Perez (foto)

0
DISTRIBUIȚI
<


figure id="attachment_523513" style="width: 640px" class="wp-caption alignnone">
Foto: Virgil Simonescu

Flavius Biea şi-a păstrat fără mari emoţii centura IBA la categoria mijlocie, pusă la bătaie sâmbătă seara în sala „Constantin Jude”. Adversarul din Columbia, Darleys Perez, nu a făcut faţă nici două runde pugilistului timişorean şi a abandonat lupta la finele rundei 2.

Victoria lui Biea (34 de ani) a fost astfel prin KO tehnic după ce prima rundă a fost una foarte disputată şi nu anunţa abandonul, dar sud-americanul a acuzat o problemă la braţ şi a solicitat medicul. Perez (40 ani) avea 34 de victorii din 43 de meciuri la profesionişti înaintea deplasării în Banat.

Iniţial posibilul adversar al lui Biea era Placido Ramiro Sanchez, tot un columbian.

În urma succesului de azi „The People’s Champ” a ajuns la 23 de victorii, dintre care 11 prin KO la „pro”, unde are o singură înfrângere.

Gala Boxing Fighting Championship 4 a mai cuprins o serie de dueluri interesante în „Olimpia”, dar nu şi aşteptata luptă dintre Cristian Ciocan şi cehul Pavel Sour, care ar fi acuzat o indisponibilitate medicală.

Alţi localnici intraţi în ring au fost Claudiu Ienci, la categoria 72 kg, câştigător cu Tudor Costeniuc, respectiv Daniel Muţiu, învingător în faţa bulgarului Stefan Slavchev.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.