Nicolae Robu, atac direct la Dominic Fritz: „Nu mai merge să ambalezi...

Nicolae Robu, atac direct la Dominic Fritz: „Nu mai merge să ambalezi minciuna și să o faci plauzibilă”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

Nicolae Robu, candidatul PNL la funcția de primar al Timișoarei, le cere alegătorilor să gândească bine, dacă doresc ca orașul să rămână în starea de declin actuală sau să meargă înainte și să iasă din această degradare permanentă.

Actuala administrație a pierdut bani europeni, a lăsat bolnavii din spitale și copiii din școli în frig, sau parcurile în mizerie, spune Robu. Cetățenii au ștampila și vor decide în ce direcție vor să meargă orașul în continuare, susține liberalul.

„Peste o lună, soarta va fi în mâinile noastre, a celor care chiar iubim, ne pasă de orașul nostru. Avem de optat între declinul în care e de partu ani, sau de a-l smulge din acest declin, de a-l repune pe făgașul corect. Ne-a fost rușine când am văzut Timișoara mediatizată cu gunoaie, buruieni, cu trandafirii ofiliți, e drept că poți să găsești o sută care pot arăta bine pentru a te poza. Ne-a fost rușine când am văzut bolnavii în frig, când am văzut copii stând în frig.


Nu ne-am simțit deloc confortabil când am aflat că orașul are de plătit 35 de milioane de euro amendă. Datoriile Colterm au fost duse la 700 de milioane de lei, a contestat cineva această sumă? Jumătate din fondurile europene sunt pierdute. Ce pun eu pe Facebook garantez că sursa este Agenția de Dezvoltare Regională și Ministerul Finanțelor. Avem opțiunea să mergem pe acest drum, ca orașul să aibă parte tot de așa ceva. Suntem la stadiul unui sătuc, și acela uitat de lume. Sau, vrem ca orașul să devină curat, frumos, demn de orașul florilor, cu proiecte mari, cu fonduri europene, atrase nu pierdute. Administrația Robu a a adus 570 de milioane de euro. Noi susținem mediul de afaceri în totalitate. Vrem să ne bucurăm de tot ce are orașul, de ce parcuri are, de zona pietonală”, a declarat, vineri, Nicolae Robu.

Cetățenii pot schimba situația actuală, spune acesta. „E momentul deciziei în 9 iunie. Cred că timișorenii nu se vor mai lăsa păcăliți de ceva ce li se oferea, un fals pus într-un ambalaj bine făcut. Dominic nu a făcut nimic, e un slogan corect. Te apucă râsul… să dai cafele, pixuri, brichete dimineața la șapte, în stația de autobuz. Eu mi-am făcut datoria cu dedicare față de oraș”, a mai subliniat liberalul.

Nicolae Robu spune că Dominic Fritz, principalul său contracandidat evită permanent o întâlnire față în față cu el, pentru a se discuta direct, pe argumente. Eu îl tot invit, îl provoc la o asemenea întâlnire! Așa ceva n-am pomenit, eu mă duc cu dosar cu toate datele clare, de la minister, ADR, cu rapoarte. Nu mai merge cu din astea, să ambalezi minciuna și să o faci plauzibilă. Nu va putea să nege nimic, voi scoate în prim plan incompetența lui totală. Ce pot face mai mult?”, a încheiat Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.