Timişenele Poli şi Banat Girls, braţ la braţ afară din Cupa României...

Timişenele Poli şi Banat Girls, braţ la braţ afară din Cupa României la fotbal feminin

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timişoara Femina / Facebook (arhivă)

Politehnica Timişoara şi ACS Banat Girls s-au întâlnit ieri în runda a 3-a, ultima, din grupa A a Cupei României la fotbal feminin. Revenite pe „Ştiinţa”, alb-violetele au condus cu 1-0, dar au fost egalate pe final. S-a încheiat 1-1 şi ambele formaţii din Timiş au părăsit competiţia.

Poli avea nevoie de o victorie la scor pentru a avansa, în condiţiile în care Csikszereda şi „U” Cluj aveau deja şase puncte iar timişorencele doar trei înaintea etapei 3 din grupă.


În timp ce la ora jocului Banat Girls era deja eliminată, neavând niciun punct.

Antonia Bratu a deschis scorul pentru gazde în minutul 15, dar gruparea care îşi dispută jocurile de acasă la Tomnatic a revenit pe final. Egalarea a venit cu un sfert de oră înainte de final de această dată, marcatoare a fost Francesca Frericks.

În campionat, Banat Girls se află pe locul 2 în play out şi are următorulo meci pe terenul celor de la CSM Alexandria. De partea cealaltă, Poli are nevoie de o victorie la Miercurea Ciuc, care coroborat cu o înfrângere a dobrogencelor acasă cu „U” Cluj, ar mai păstra-o cu şanse teoretice la locul 1. Dar echipa pregătită de Mirel Albon nu a mai câştigat în elită din etapa 1 a play-off-ului. Ambele jocuri, atât al timişorencelor, cât şi al celor de la Banat Girls, sunt programate duminică, de la ora 11.

Politehnica Femina: Roşu – Jivan, Sondore, Bratu, Bistrian (cpt.), A.M. Bucşa, Cioablă, Dawood, Şepeţan, A. Ş. Bucşa, Scaramelor.

Banat Girls: Vogt – Hațegan, Dincă-Vuia (L. Grigore), Lihv, Granados, Ungur (G. Ivancescu), Yamasaki, Frericks, Ruvila (A. Popescu), Șodinca, Melack.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.