Teatrul Național Timișoara, invitat la „Bacău Fest Monodrame”, cu piesa „Romanian Psycho”

Teatrul Național Timișoara, invitat la „Bacău Fest Monodrame”, cu piesa „Romanian Psycho”

0
DISTRIBUIȚI

Teatrul Național din Timișoara a fost invitat să participe cu spectacolul „Romanian Psycho”, creat și interpretat de Florin Piersic jr., la ediția din acest an a festivalului „Bacău Fest Monodrame” organizat de Teatrul Municipal „Bacovia”, singurul festival de teatru din România concentrat asupra spectacolului de actor. Spectacolul pus în scenă la teatrul timișorean va fi jucat vineri, 10 mai, de la ora 20:00, în sala mare a teatrului băcăuan.

„Romanian Psycho”, un text scris, regizat și interpretat de Florin Piersic jr., în scenografia lui Tudor Prodan, este considerat o mostră de virtuozitate care, într-un pseudo-dialog și a unui fals spațiu de siguranță, pune publicul față în față cu nevrozele, cu locurile comune, cu ridicolul și, fără îndoială, cu latura comică, satirică a unei societăți din care, în fond, face parte fiecare spectator.


Spectacolul își aduce protagonistul aproape de public, oferind, cu umor și luciditate, imaginea unei lumi care o oglindește fidel pe cea în care trăim.

La Teatrul Național din Timișoara, spectacolul poate fi revăzut sâmbătă, 18 mai, de la ora 19:00, în sala mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.