Scena de acasă a poposit în Dumbrăvița: trei zile de concerte cu...

Scena de acasă a poposit în Dumbrăvița: trei zile de concerte cu rock, pop și jazz

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

La sfârșitul săptămânii trecute proiectul Scena De Acasă a poposit la Dumbrăvița, unde timp de trei seri s-au desfășurat o serie de concerte cu artiști locali.

Vineri, startul a fost dat de trupa Monokrom, care zilele trecute a lansat cel de-al doilea material discografic care poartă numele de Mantre. Și de această dată Ursache Sebastian (voce, chitară), Zelenco Darius (bas) și Răzvan Muthi (tobe) au reușit să ofere publicukui un recital energic, iar cei de la Melting Dice cu al lor rock influențat de accente alternative, metal și grunge au încheiat seara în aplauzele celor prezenți.

Sâmbătă seara formația Phaser a cântat inclusiv câteva melodii din albumul de debut Început de Univers, iar duminică amatorii de sound-uri „mai liniștite“ din zona jazz și swing au avut parte pe platoul Casei de Cultură din Dumbrăvița de un concert susținut de Vadim Crușcov Trio. Alături de Vadim Crușcov s-au aflat Victor Miclăuș – bass și  Aurel Dragalina – keyboard , iar printre piesele care au fost răsplătite cu aplauze furtunoase din partea publicului s-au numărat compoziții de Dean Martin, Ray Charles, Nat King Cole sau Frank Sinatra. Evenimentele au fost organizate de Asociația culturală Tribul Artistic, proiectul fiind cofinanțat prin programul cultural TimCultura 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.