Un nou accident pe şoselele Banatului: două persoane încarcerate UPDATE Ambele victime...

Un nou accident pe şoselele Banatului: două persoane încarcerate UPDATE Ambele victime au fost transportate la spital

0
DISTRIBUIȚI

Weekend călduros cu accidente în lanţ pe drumurile din vestul ţării. Un nou incident s-a produs astăzi pe DN 58B, la ieșire din localitatea Berzovia, către Gherteniș, în judeţul Caraş-Severin, unde două persoane au fost încarcerate în urma impactului dintre două maşini.

La faţa locului acționează Detașamentul de Pompieri Reșița, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare și două ambulanțe SAJ CS. În sprijin, se deplasa și elicopterul SMURD.

UPDATE În accident a fost implicat un singur autoturism, răsturnat în afara părții carosabile. În interiorul acestuia se aflau două victime încarcerate, conștiente și a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru extragerea acestora.

Ambele victime vor fi transportate la spital: una de către ambulanța SAJ CS la UPU Reșița, iar cea de-a doua de către elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean din Timișoara.

UPDATE 2 Conform poliţiştilor cărăşeni incidentul a avut loc în jurul orei 14.46.


Din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 79 de ani, din Bocșa, conducea un autoturism din direcția Timișoara către Reșița, la intrare în Berzovia, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune frontală cu un stâlp de electricitate aflat în afara părții carosabile.

În urma accidentului cei doi ocupanți ai autoturismului, conducatorul auto și pasagerul dreapta față în vârstă de 40 de ani, au rămas încarcerați. După intervenția echipajelor de descarcerare, cei doi au fost preluați de echipajele medicale ale elicopterului SMURD și Ambulanței și transportați la spital. Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.