CSC Dumbrăviţa s-a despărţit de un jucător nou care nici nu apucase...

CSC Dumbrăviţa s-a despărţit de un jucător nou care nici nu apucase să debuteze oficial

0
DISTRIBUIȚI
Foto: FC Bihor Oradea / Facebook

Alb-verzii rămân cu o achiziţie în minus după ce au anunţat azi despărţirea de David Croitoru. Tânărul mijlocaş a fost anunţat ca transfer în urmă cu doar şase zile, dar nici nu a apucat să joace oficial pentru CSC Dumbrăviţa.

Conform anunţului clubului contractul „a fost reziliat la solicitarea jucătorului”.


Croitoru jr., fiul antrenorului Marius Croitoru, venise mai întâi în pregătiri la alb-verzi. Cosmin Stan l-a folosit puţin în teste, dar nu a mizat pe el în jocurile cu Ghiroda (din Cupa României) şi CSM Reşiţa (campionat), fiind doar rezervă nefolosită în primul caz şi nici măcar în lot pentru Valea Domanului.

Pe hârtie, pentru un jucător de 20 de ani C.V.-ul său nu arăta rău, fiind folosit în primul eşalon la Gaz Metan, FCU Craiova sau FC Argeş, la ultimele două tatăl său era antrenor (motiv pentru care utilizarea lui nu a fost văzută cu ochi buni de contestatari).

Timişenii i-au transferat în vară pe: Paul Toroc, Darius Țieranu, Nenad Lalic, Cosmin Gladun, Nicolae Sofran (toți de la Ripensia Timișoara) Vlad Băluțoiu (LPS Banatul), Fabiano Cibi, Răzvan Ristin, Paul Mercioiu (toți sub formă de împrumut de la UTA Arad) și Mykhailo Plokhotnyuk (CSM Slatina).

În campionat, pentru CSC Dumbrăviţa urmează jocul considerat pe teren propriu, la Ghiroda, cu Viitorul Pandurii, grupare care are două puncte din trei jocuri în actualul sezon de Liga 2. Meciul va fi sâmbătă, de la ora 11, pe arena „Emilian Pavel”, deoarece terenul propriu „Ştefan Dobay” nu se prezintă în cele mai bune condiţii, lucrările din vară nefiind finalizate în timp util. Şi următorul joc de acasă, cu CS Tunari, se va disputa tot în estul Timişoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.