Motociclist rănit după ce a evitat o maşină. Ce s-a întâmplat

Motociclist rănit după ce a evitat o maşină. Ce s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI

Un motociclist a fost rănit astăzi în urma unui accident la ieşirea din localitatea Băniţa, judeţul Hunedoara. Acesta a vrut să evite impactul cu o maşină care ieşise de pe o proprietate alăturată şi s-a înfipt în indicatorul orientativ „ieşire din localitate”.

Poliţiştii din Haţeg au fost sesizaţi în legătură cu producerea accidentului în jurul orei 11.45 că pe DN 66, în localitatea Bănița.


„Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului, în urma verificărilor preliminare, a constatat că un bărbat în vârstă de 63 de ani, din comuna Bănița, aflat la volanul unui autoturism, s-a pus în mișcare de pe o proprietate alăturată DN66, a pătruns și a continuat deplasarea pe DN 66, pe sensul de mers Petroșani-Hațeg, moment în care un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Petroșani care conducea o motocicletă pe același sens de mers, pentru a evita impactul, a virat dreapta și a lovit indicatorul de orientare „ieșire din localitate””, a informat IPJ Hunedoara.

În urma accidentului a rezultat rănirea tânărului de 28 de ani, care se afla singur pe motocicletă. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.