Două persoane încarcerate după ce maşina în care se aflau a lovit...

Două persoane încarcerate după ce maşina în care se aflau a lovit parapetul pe DN 66

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-506447189">

Pompierii din Petroşani şi ai Gărzii de Intervenţie Baru au intervenit în această dimineaţă la un grav accident produs pe DN 66, în localitatea Băniţa, din judeţul Hunedoara. O maşină a intrat în parapet iar în urma impactului două dintre cele patru persoane aflate în maşină au rămas încarcerate.

Salvatorii au intervenit cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD. Echipajul de descarcerare a acționat de urgență pentru extragerea în siguranță a victimelor (o minoră în vârstă de 15 ani și o femeie de aproximativ 45 de ani).

Acestea au primit primul ajutor la fața locului și ulterior au fost transportate la UPU Petroșani, conștiente și cooperante, cu două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean care au acționat în sprijin.

Totodată, o a treia victimă, un minor în vârstă de 17 ani, a primit îngrijiri medicale și a fost de asemenea, transportat la spital de către echipajul SMURD, pentru investigații de specialitate.

La locul intervenției, pompierii au asigurat măsurile specifice de preîntâmpinare a izbucnirii incendiilor în astfel de cazuri. Circulația pe DN 66 a fost întreruptă timp de aproximativ două ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.