Război în Ucraina, ziua 537. Zi de doliu la Herson după ce...

Război în Ucraina, ziua 537. Zi de doliu la Herson după ce şapte persoane au fost ucise de un atac rusesc

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

Autoritățile din Herson au declarat luni zi oficială de doliu după ce șapte persoane au fost ucise duminică în timpul unui atac rusesc.


Printre cei uciși se numără o familie de patru persoane, doi adulți și doi copii, o fetiță de 23 de zile și fratele ei de 12 ani.

Oficialii locali din Herson au declarat ziua de luni zi de doliu oficial după ce un atac rusesc a ucis șapte persoane, inclusiv o fetiță de 23 de zile și fratele ei de 12 ani, în cursul zilei de duminică, scrie The Guardian.

„Astăzi, regiunea Herson s-a cutremurat din cauza unor vești teribile”, a scris guvernatorul Oleksandr Prokudin pe Telegram.

Șapte persoane – inclusiv o întreagă familie de patru persoane – au fost ucise duminică dimineață în atacurile rusești din regiunea Herson. Bombardamentele de artilerie din Shiroka Balka au ucis un soț, o soție și fetița lor de 23 de zile. Fiul lor în vârstă de 12 ani a fost transportat de urgență la spital pentru tratament, dar ulterior a cedat în urma rănilor suferite. O altă persoană din sat a fost, de asemenea, ucisă. De asemenea, Doi bărbați au murit în Stanislavov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.