Aproape 500 de sancţiuni pentru şoferii din vestul ţării la început de...

Aproape 500 de sancţiuni pentru şoferii din vestul ţării la început de weekend

0
DISTRIBUIȚI

Vineri şi sâmbâtă, polițiștii din Chișineu-Criș, împreună cu cei ai orașului Curtici, cu sprijinul IPJ Arad, au desfășurat o razie în zona de competenţă.


Au fost legitimate 139 de persoane și verificate 108 autovehicule. Au fost aplicate 86 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 33.770 de lei, fiind totodată reținute două permise de conducere și retrase trei certificate de înmatriculare.

„La data de 12 August a.c., a mai fost desfășurată, de polițiștii Serviciului Rutier, o razie la nivelul județului, pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave. În cadul acțiunii au fost aplicate 405 sancțiuni contravenționale, în valoare de 151.380 de lei, din care 174 pentru nerespectarea vitezei regulamentare, 77 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 3 pentru utilizarea telefonului mobil la volan, 13 pentru abateri ale bicicliștilor, iar restul pentru alte abateri. Valoarea sancțiunilor a fost de 151.380 de lei, fiind totodată reținute 20 de permise de conducere și retrase 10 certificate de înmatriculare”, a informat IPJ Arad.

Aceste acțiuni cu scop preventiv vor continua mai anunţă autorităţile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.