CSC Dumbrăviţa a salvat un punct, în prelungiri, cu Metaloglobus Bucureşti

CSC Dumbrăviţa a salvat un punct, în prelungiri, cu Metaloglobus Bucureşti

0
DISTRIBUIȚI
Foto: cscdumbravita.ro (arhivă)

CSC Dumbrăviţa a vrut să şteargă impresia acelui sever 0-4 de la Târgovişte, dar nu a reuşit să treacă, la revenirea pe arena „Ştefan Dobay”, de Metaloglobus. Cu un start modest de campionat, bucureştenii chiar au condus în Banat, dar ucraineanul Mikhailo Pokhotnyuk a salvat un punct în prelungiri pentru alb-verzi, scor 1-1.

Prima repriză de lângă Pădurea Verde, unde reprezentanta Timişului în „B” a revenit după „exilul” la Ghiroda din cauza stării gazonului, a fost lipsită de goluri.


Deşi ocazii au fost pentru ambele echipe, cu un plus de dominare pentru oaspeţi. Partea a doua a început mai bine tot pentru vizitatori, care au beneficiat de o lovitură de colţ în urma şutului de la mare distanţă trimis de Bogdan. A urmat un corner iar mingea a ajuns la Adrian Voicu, marcator pentru 0-1 cu un şut uşor din lateral în minutul 52. La doar patru minute distanţă acelaşi Bogdan putea da lovitura cu un şut de la 30 de metri, dar mingea a lovit transversala.

Finalul a aparţinut Dumbrăviţei, care a alergat măcar după egalare şi a obţinut-o. Nou intratul Mikhailo Pokhotnyuk avea să înscrie în minutul 90+1 pentru gazde, urmârind o minge pe care a expediat-o în plasă cu o lovitură de cap. În ciuda unei noi acţiuni bune după gol s-a încheiat egal, 1-1.

Dumbrăviţa a acumulat 12 puncte şi rămâne deocamdată pe poziţie de play-off, 6, dar poate fi depăşită de formaţiile argeşene dacă acestea îşi câştigă partidele din runda 8. Pe 7 octombrie alb-verzii au o deplasare dificilă, la Dej.

CSC Dumbrăvița: Trifon – Amariei, Gîsă, Lalic, Gladun – Tănase, Cibi (68, Ristin) – Sofran (68, Nortey), Zaluschi (cpt., 76, Plokhotnyuk), A. Toroc (68, Martinov) – Paulevici. Antrenor: Cosmin Stan.

Metaloglobus Bucureşti: Avram – Diallo (69, Isah), Iacob (69, Al. Gheorghe), Honciu (cpt.), Huiban, Sava, Pătrașcu (57, Marica), Voicu (76, Sârbu), Bogdan, Caramalău. Antrenor: Ianis Zicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.