Fată de 11 ani, dată dispărută. Sună la 112, dacă o vezi...

Fată de 11 ani, dată dispărută. Sună la 112, dacă o vezi UPDATE Fata a fost găsită

0
DISTRIBUIȚI

O fată în vârstă de 11 ani de la un centru de asistenţă socială din Reşiţa este dată dispărută după ce a plecat aseară din instituţie şi nu s-a mai întors.

Politiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin o caută pe minora în vârstă de 11 ani, care a plecat ieri, la ora 20.30. Cei de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați de către reprezentanții unui centru de asistență socială din municipiu, despre faptul că CÎRPACIU ALEXANDRA RAMONA, în vârstă de 11 ani, a plecat în jurul orei 20.00, din centrul de asistență socială în care era instituționalizată.

Semnalmente: 1,57 metri înalțime, greutate 45 de kg, constituție atletică, ochi căprui, ten măsliniu, păr negru.

La momentul plecării purta un tricou de culoare neagră, pantaloni de culoare gri închis și papuci de casă de culoare roz.

„De la momentul sesizării, la activitățile de căutare au fost angrenați peste 20 de polițiști, care efectuează căutări și verificări în parcuri, stații ale mijloacelor de transport în comun, gări, autogări, la unitățile spitalicești, precum și în alte locații, în vederea găsirii cât mai rapide a acestuia”, a informat IPJ Caraş-Severin.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

UPDATE IPJ Caraș-Severin a anunțat că, în urmă cu puțin timp, fata de 11 ani a fost găsită de polițiști, în Reșița.

„Pe timpul cât a fost plecată, aceasta nu a suferit vătămări și nu a fost victima niciunei infracțiuni.


În prezent, minora se află în custodia poliției împreună cu mama acesteia, fiind informați și reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin pentru dispunerea de măsuri conform competențelor legale. Polițiștii continuă verificările în acest caz”, a comunicat IPJ Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.