Prognoza meteo pe două săptămâni, în fiecare regiune. Vremea va intra într-un...

Prognoza meteo pe două săptămâni, în fiecare regiune. Vremea va intra într-un proces de încălzire

0
DISTRIBUIȚI

Vremea va intra într-un proces de încălzire la începutul primei săptămâni de prognoză, iar spre jumătatea lunii septembrie tendința va fi una de răcire, se arată în prognoza pe două săptămâni publicată luni de ANM.

Banat

Vremea va intra într-un proces de încălzire la începutul primei săptămâni de prognoză, astfel că temperaturile medii vor fi de 28-30 de grade și în cursul nopților de 12-14 grade Celsius. Spre jumătatea lunii septembrie tendința va fi una de răcire privind media temperaturilor maxime, spre valori de 26-27 de grade.

Probabilitatea de ploaie va fi ridicată la începutul intervalului și după data de 13 septembrie.

Crișana

La începutul primei săptămâni de prognoză va debuta un proces de încălzire a vremii. Media regională a valorilor termice diurne se va situa în jurul a 29 de grade, excepție făcând ultimele zile din cea de a doua săptămână când tendința va fi de răcire ușoară, spre valori de 25-26 de grade. Media privind valorile termice nocturne va avea avea valori de 12-14 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi ridicată la începutul primei săptămâni de prognoză și începând cu jumătatea celei de a doua săptămâni de anticipație.

Transilvania

La începutul primei săptămâni de prognoză va debuta un proces de încălzire a vremii. Media regională a valorilor termice diurne se va situa în jurul a 26 de grade, excepție făcând ultimele zile din cea de a doua săptămână când tendința va fi de răcire ușoară, spre valori de 24-25 de grade. Media privind valorile termice nocturne va avea avea valori de 9-11 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi ridicată la începutul primei săptămâni de prognoză și începând cu jumătatea celei de a doua săptămâni de anticipație.

Maramureș

Vremea va intra într-un proces de încălzire la începutul primei săptămâni de prognoză, astfel că temperaturile medii regionale vor fi de 26-28 de grade și în cursul nopților de 11-13 grade.


Spre jumătatea lunii septembrie tendința va fi una de răcire privind media temperaturilor maxime, spre valori de 24-25 de grade.

Probabilitatea de ploaie va fi ridicată la începutul intervalului și după data de 14 septembrie.

Moldova

Vremea va intra într-un proces de încălzire la începutul intervalului de anticipație, astfel că media regională a temperaturilor maxime va avea valori de 26-27 de grade, excepție făcând ultimele zile din cea de a două săptămână de prognoză, când tendința va fi de răcire ușoară spre 24-25 de grade. Media regională a valorilor termice nocturne va fi de 11-13 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi ridicată la începutul intervalului și după data de 15 septembrie.

Dobrogea

La începutul primei săptămâni de prognoză va debuta un proces de încălzire a vremii. Media regională a valorilor termice diurne va fi de 27-29 de grade, iar media privind valorile termice nocturne va avea avea valori de 15-18 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi ridicată la începutul primei săptămâni de prognoză și începând cu jumătatea celei de a doua săptămâni de anticipație.

Muntenia

Vremea va intra într-un proces de încălzire la începutul primei săptămâni de prognoză, astfel că temperaturile medii regionale se vor menține la valori, pe parcursul zilelor, de 28 – 29 de grade și în cursul nopților de 12 – 15 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi ridicată la începutul intervalului și după data de 15 septembrie.

Oltenia

La începutul primei săptămâni de prognoză va debuta un proces de încălzire a vremii. Media regională a temperaturilor maxime se va situa în jurul valorii de 28 de grade, excepție făcând finalul intervalului de anticipație, când tendința va fi de răcire ușoară, spre valori de 26 de grade. Media valorile termice nocturne va avea avea valori de 12-14 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi ridicată la începutul primei săptămâni de prognoză și începând cu data de 15 septembrie.

La munte

Vremea va intra într-un proces de încălzire la începutul primei săptămâni de prognoză, astfel că temperaturile medii din zona montană se vor menține, pe parcursul zilelor, la valori de 16-18 grade, iar în cursul nopților vor fi de 7-9 grade. Spre jumătatea lunii septembrie tendința va fi una de răcire privind media temperaturilor maxime, spre valori de 14-15 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi ridicată la începutul primei săptămâni de prognoză și începând cu data de 15 septembrie, însă și în restul după-amiezelor vor fi posibile ploi de scurtă durată pe arii restrânse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.