„Record” pentru un șofer din Timișoara. A fost prins fără permis, beat...

„Record” pentru un șofer din Timișoara. A fost prins fără permis, beat și drogat, la volanul unei mașini neînmatriculate

0
DISTRIBUIȚI

Un șofer din Timișoara a strâns o colecție impresionantă de abateri „dintr-o lovitură”, când ce a fost oprit de polițiști în miez de noapte, în weekendul trecut.

„În data de 2 septembrie, în jurul orei 00:20, polițiștii Secției 4 Timișoara, au oprit pe Calea Circumvalațiunii un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani.


În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că permisul de conducere figurează cu restricții-suspendat, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare sunt expirate. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o valoare de 0.48 mg/l alcool pur în aerul expirat și cu aparatul drugtest, rezultand valoare pozitivă la THC-5(cannabis), fiind transportat la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice”, a transmis IPJ Timiș.

În urma administrării materialului probator, conducătorul auto a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat”, „conducerea unui autovehicul neînamtriculat”, „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului” și „conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive” fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.