Bob Sinclar vine la Timișoara: petrecere specială cu creatorul hitului „Love Generation”

Bob Sinclar vine la Timișoara: petrecere specială cu creatorul hitului „Love Generation”

0
DISTRIBUIȚI

Celebrul artist francez Bob Sinclar va fi prezent în premieră la Timișoara în cadrul unui eveniment care poartă numele de „Spontan Superstars 1st Edition“.

Pe numele său adevărat Christophe Le Friant, artistul născut în 1969 a devenit cunoscut în anii 1980 sub numele de Chris the French Kiss și a creat proiecte muzicale precum The Mighty Bop și Reminiscence Quartet. În 1998, Le Friant a adoptat numele lui Bob Sinclar după personajul titular din filmul din 1973 „Le Magnifique”. A devenit cunoscut pentru stilul numit „french touch”, iar în anii 2000 câteva dintre compozițiile lui au devenit hituri internaționale, fiind deosebit de populare în Europa.

Unele dintre cele mai populare hituri ale sale includ „The Beat Goes On” (2002), „Love Generation” (2005, cu Gary „Nesta” Pine) și „World, Hold On (Children of the Sky)” (2006, cu Steve Edwards).


În 2006, Sinclar a lansat piesa „Rock This Party (Everybody Dance Now)”, care preia melodia din 1990 a C+C Music Factory „Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)”, sub eticheta Defected Records. În 2008, Sinclar a mai înregistrat, alături de Steve Edwards, „Together”. În 2009, a lansat „Lala Song” cu trupa The Sugarhill Gang, un remix al hitului trupei din 1979 „Rapper’s Delight”, care a fost una dintre primele melodii hip hop. În 2011, a lansat o melodie cu Raffaella Carrà numită „Far l’amore”, o versiune remixată a piesei originale din 1976 „A far l’amore comincia tu”. În 2013, Sinclar a lansat un single numit „Summer Moonlight”, în timp ce în 2015 a colaborat cu Dawn Tallman pentru o piesă intitulată „Feel the Vibe”.  Sinclar a produs zeci de remixuri oficiale de-a lungul lungii sale cariere, inclusiv cele ale melodiilor unor artiști precum Jamiroquai, Moby, James Brown, Madonna și Rihanna.

Biletele pentru acest party care va avea loc în data de 4 noiembrie la Expo Vest Timișoara se găsesc aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.