Campionul mondial în arta mixajului, britanicul JFB, revine la Timișoara pentru o...

Campionul mondial în arta mixajului, britanicul JFB, revine la Timișoara pentru o petrecere de neuitat

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook JFB

JFB, britanicul care se poate mândri cu titlul de campion mondial la DMC World Championship în anul 2021 revine în orașul nostru, artistul urmând să mixeze în cadrul unei petreceri care va avea loc vineri, 2 noiembrie, de la ora 20, la Pixel.

Artistul a impresionat întreaga lume graţie tehnicii sale în arta mixajului și a câștigat de-a lungul anilor o serie de trofee, printre acestea numărându-se „campion DMC în Marea Britanie“ în 2007, 2011, 2015 și 2020 și a fost prezent de mai multe ori în Timișoara, reușind de fiecare dată să impresioneze prin abilitățile sale tehnice. JFB s-a apucat de turntablism si mixat live într-o emisiune difuzată la un radio pirat în 1996.


Şi-a dezvoltat stilul propriu de turntablism şi a început să pună muzică la diverse party-uri de Hip-Hop din Brighton. 1999 a însemnat obţinerea unei rezidenţe în cadrul celei mai importante seri Drumandbass din oraş – „Meltdown” – precum şi numeroase giguri în cadrul evenimentelor din acea vreme.

Pe lânga activitatea de DJ, artistul a activat şi ca membru în actul de jazz improvizat numit „VogueGyrator”, iar în 2003 şi-a lansat primul EP. În 2004, JFB i-a cunoscut pe Deekline, Wizard, DonnaDee şi Ils care au început să-i incorporeze rutinele de turntablism în muzica lor. În acelasi timp JFB a început să pună muzică împreună cu Ed Solo şi să faca scratching pentru diverşi artişti . În 2005, JFB a decis să îşi extindă rutina de turntablism participând la diverse competiţii de DJ alături de Beardyman, cu care a continuat să lucreze incorporând beatboxing-ul acestuia în rutina de turntablism. JFB continuă să se afle în avangarda turntableism-ului şi beaturilor din Regatul Unit prin abordări creative noi, rutine îndrăzneţe la platane sau sampler, iar seturile sale incorporează stiluri diverse ca Jazz,Funk, Hiphop, Dubstep, Glitchop, Electoswing, Ghetto Funk, Breakbeat, Drumstep & Drum&bass. În deschiderea evenimentului din Timișoara vor fi prezenți K-lu și Zo iar biletele pentru acest party se găsesc aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.