Fată dată dispărută după ce a plecat la școală, dar nu s-a...

Fată dată dispărută după ce a plecat la școală, dar nu s-a mai întors acasă. Dacă o vezi, sună la 112

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei fete în vârstă de 16 ani, dispărută de pe raza comunei Crișcior, judeţul Hunedoara.

„La data de 3 octombrie 2023, în jurul orei 12:00, un bărbat din comuna Crișcior a sesizat polițiștii Secției de Poliție Rurală Crișcior despre faptul că, în data de 02 octombrie 2023, în jurul orei 07:30, fiica sa, Toldea Cristina-Florina, în vârstă de 16 ani, a plecat de acasă la scoală și nu a mai revenit.


Minora prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,62 m, ten măsliniu, circa 35 kg., părul șaten, lung sub nivelul umerilor, ochii căprui, iar în momentul plecării voluntare era îmbrăcată cu panaloni de culoare verde, un hanorac maro, purta încățăminte sport, de culoare neagră și avea asupra sa un ghiozdan negru. Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării persoanei, care a fost dată în urmărire națională”, a transmis IPJ Hunedoara.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile găsirii minorei să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.