SCM Timişoara, învinsă acasă de nou promovata CSM Corona Braşov

SCM Timişoara, învinsă acasă de nou promovata CSM Corona Braşov

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timişoara / Facebook

SCM Timişoara a suferit ieri seară, în sala „Constantin Jude”, primul eşec din noua stagiune baschetbalistică. „Leii din Banat” au fost învinşi de nou promovata CSM Corona Braşov, scor 81-85.

Timişorenii au acuzat absenţele lui Đorđe Dimitrijević, Luka Mitrović şi Antonio Năsturescu, care au dus la o rotaţie mai scurtă. 

Lucrurile au mers bine pentru alb-violeţi în prima parte a întâlnirii, când au reuşit să se impună cu 21-19, respectiv 24-19 în sferturile 1 şi 2.


Sfertul 3 s-a încheiat 20-20 şi bănăţenii păstraseră avansul de şapte puncte, dar în final oaspeţii s-au impus după o pătrime încheiată la o diferenţă categorică: 16-27 în ultimul sfert.

Antonyo Foreman a fost cel mai bun marcator al „leilor” şi al partidei, cu 25 de puncte. El a fost urmat la capitolul realizări, dintre colegi, de: Kesar 18 pt., Gajic 16, Grayson 14, E. Petrescu 6 şi Lazar 2. De partea celalată, coşgheterul braşovenilor a fost românul Andrei Petica – 22 puncte!

Sâmbătă, de la ora 19, SCM OHMA MozzartBet Timişoara joacă în fieful puternicei U-BT Cluj-Napoca. „Leii” sunt deocamdată pe 2 în grupa A a Ligii Naţionale, cu două victorii din trei jocuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.