Mai multe străzi din Timişoara, fără apă caldă. Anunţurile Colterm şi Aquatim

Mai multe străzi din Timişoara, fără apă caldă. Anunţurile Colterm şi Aquatim

0
DISTRIBUIȚI

Colterm a anunţat defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Timişoarei. Apa caldă de consum e întreruptă până la ora 16, la punctele termice 3Trubadur și 4Trubadur.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: 1 Decembrie 1918, Bv. Eroilor de la Tisa, Daliei, Deliblata, Johann Guttenberg, Milcov, Sat Nou, Alexandru Vaida Voievod, Miorița, Nicolinț, Ofcea, Charles Darwin, Gloriei, Mehadia – în total un număr de 47 de branșamente.

Tot azi, până la ora 19, la intersecția străzilor Simion Bărnuțiu și Mihail Kogălniceanu, Aquatim execută o conectare de conducte.


Lucrările fac parte din „Contractul de execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Mihail Kogălniceanu (între Simion Bărnuțiu și Telegrafului), Telegrafului (între Mihail Kogălniceanu și Samuil Micu), Ioan Văsîi și la Școala Gimnazială nr. 21 – corpul de pe strada Telegrafului.

De asemenea apa e întreruptă pe străzile Calea Șagului, Sulina, Recoltei, din Timişoara, precum și în Săcălaz și Utvin, până la ora 15, din cauza unor avarii.

Mâine, apa e întreruptă pe Bucrări de deviere a unei conducte pe strada Balta Verde. Lucrările fac parte din „Contractul de execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 1”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Balta Verde, Iancu Brezeanu și bulevardul Cetății.

De asemenea, tot vineri între orele 8-14, apa e întreruptă în Timişoara pe sucrări de conectare conducte pe stradă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.