SCM Timişoara, învinsă acasă de Rapid după o repriză de prelungiri

SCM Timişoara, învinsă acasă de Rapid după o repriză de prelungiri

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timişoara / Facebook

SCM Timişoara a înregistrat al treilea eşec stagional în noua ediţie a Ligii Naţionale după înfrângerea, la limită, suferită ieri seară contra Rapidului.


Oaspeţii s-au impus cu 100-97, după ce scorul la finele primelor patru sferturi „clasice” a fost 93-93.

Sala „Constantin Jude”, aflată încă în stare de şantier, într-o operaţiune de înlocuit scaune în mijlocul sezonului, a primit destul public, care a avut ce să vadă pe parchetul nou (înlocuit în timp util în vară).

Gazdele au câştigat primul sfert cu 21-15, al doilea sfert s-a încheiat 23-23, în timp ce următorul a fost al oaspeţilor: 20-32. După 29-23 în sfertul 4 s-a intrat în overtime. Rapidul a condus pe final şi „pe sirenă” Gajic a încercat egalarea pentru încă o repriză suplimentară, dar a ratat şi bucureştenii s-au impus.

A fost al treilea eşec stagional şi totodată al treilea consecutiv pentru bănăţeni. Coşgheterul alb-violeţilor a fost Luka Mitrovic, cu 27 de puncte. A fost urmat la capitolul realizări, dintre colegi, de: Gajic 19 pt., Mirkovic 13, Foreman 12, Kesar 9, Năsturescu 7, Grayson 6, E. Petrescu 3, Legosin 1. Cel mai bun marcator al partidei a fost Sayeed Pidgett, de la oaspeţi, cu 34 de puncte marcate.

Pentru SCM, aflată pe 5 în grupa A, cu două victorii în cinci partide, urmează deplasarea de la Voluntari pentru jocul cu CSO, programat duminică, 29 octombrie, de la ora 18.30 (FRB TV).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.