Bărbat din vestul ţării, prins la braconaj. Arsenalul găsit asupra sa

Bărbat din vestul ţării, prins la braconaj. Arsenalul găsit asupra sa

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din judeţul Arad au fost sesizați noaptea trecută despre faptul că, pe un fond cinegetic de pe raza localității Tisa-Luncșoara, s-ar fi auzit un foc de armă. La faţa locului a fost găsit un bărbat cu un întreg arsenal de dotări pentru vânătoare.

„Pe un drum forestier, a fost identificat un bărbat de 44 de ani, din jud. Hunedoara, care transporta, într-un autoturism de teren, o armă de vânătoare încărcată, o armă confecționată artizanal, o lunetă, o lanternă, 17 cartușe nepercutate de diferite calibre, o țeavă de carabină, o baionetă, 2 cuțite, un asomnator și un blocator armă.

Din cercetări, s-a conturat suspiciunea rezonabilă că bărbatul ar fi utilizat o armă, fără a deține autorizație pentru a participa la vânătoare.


Armele, muniția și celelalte bunuri găsite în autoturism au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic”, a informat IPJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.