Eveniment special pentru melomani: sesiune de neratat cu toboșarul maghiar Adam Markó,...

Eveniment special pentru melomani: sesiune de neratat cu toboșarul maghiar Adam Markó, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Unul din cei mai buni toboșari de sesiune din Ungaria, Adam Marko va fi prezent la Timișoara în cadrul unui eveniment dedicat melomanilor, organizat de Morsound&Co sub titlul de Drum Clinic Sonor.

Invitatul special al evenimentului este unul din cei mai cunoscuți muzicieni de sesiune din țara vecină și a fost nominalizat la titlul de „Best Prog Drummer“ de către revista Rhythm Magazine în 2018. Artistul s-a născut în 1982 și este cunoscut pentru activitatea sa din cadrul trupei Special Providence, care a făcut turnee și a fost susținut de artiști precum Dream Theater, Spock’s Beard, Haken sau Steve Hackett.


În 2017 a format un duo cu extraordinarul pianist Zsolt Kaltenecker. Duo-ul lor invită ascultătorii într-o călătorie muzicală specială: de la muzică electronică și minimală la jazz și rock progresiv.

Artistul cântă în prezent și în formația Cloud 9+ iar de-a lungul anilor a fost invitat să susțină sesiuni la evenimente celebre precum Drumeo (Canada), DrumWorld Festival (Olanda), Meinl Drum Festival (Germania), London Drum Show (Marea Britanie), Glasgow Drum Show (Marea Britanie), Swiss Drum Festival (Elveția) sau Salzgitter Drum Festival (Germania).

În deschiderea acestui eveniment va fi prezent Claudiu Macarie. Foarte riguros din punct de vedere tehnic, Claudiu construiește un stil expresiv, bine articulat, bazat pe foarte multele ore de studiu, cerecetare, audiții. În prezent, pe lângă spectacolele individuale de percuție, Claudiu este motorul legendarei trupe Krypton.
Evenimentul va avea loc duminică 3 decembrie la Casa del Retro de la ora 16, iar biletele se găsesc aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.