O nouă decizie scandaloasă a Curții de Apel Timișoara în dosarul lui...

O nouă decizie scandaloasă a Curții de Apel Timișoara în dosarul lui Omer Radovancovici, „Prințul Clisurii”

6
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timișoara a judecat astăzi apelul făcut de Omer Radovancovici și angajatul său Marin Covaci, în dosarul în care aceștia au fost arestați preventiv de tribunalul Caraș-Severin în urmă cu câteva zile.

Vă reamintim că, din probele adunate de anchetatori, a reieșit că Omer Radovancovici a racolat o fată de 14 ani cu handicap mental să meargă la cabana de vânătoare a acestuia, unde fata a întreținut relații sexuale cu angajatul său. Timp de șase luni, fata a fost ținută acolo, iar când tânăra a vrut să coboare în sat, cei doi bărbați s-au opus, spunându-i că are o viață mai bună în cabană.

Curtea de Apel Timișoara a decis astăzi să rămână în arest doar Marin Covaci, iar Omer Radovancovici să fie pus în libertate sub control judiciar.

„Prințul Clisurii” este acuzat într-un dosar de trafic de minori, trafic de persoane, proxenetism, act sexual cu un minor, corupere sexuală a minorilor, constituirea unui grup infracțional organizat în scopul comiterii unor fapte grave din sfera infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept, în timp ce amanta sa este acuzată de trafic de minori, trafic de persoane și corupere sexuală a minorilor.

Este pentru a doua oară când Omer Radovancovici este lăsat liber de Curtea de Apel Timișoara.


Vă reamintim că, în data de 13 octombrie, „Prințul Clisurii” a fost pus în libertate de aceeași instanță fără nicio măsură preventiv, după ce inițial a fost și atunci arestat de Tribunalul Caraș-Severin, fiind acuzat printre altele de trafic de minori.

6 COMENTARII

    • E rezultatul votului… să iese lumea la vot , să pună ștampila pe oameni cu principii nu pe hoți, corupti , securiști , extremiști ruși etc . 2024 ori iese lumea la vot ori câștigă Rusia , ieșim din UIE și intră tancurile peste tine în casă ca în Ucraina

  1. Lion Iliescu, tu însuţi eşti rezultatul manipulării securiştilor pe care nu vrei să-i votezi. Cum să câştige Rusia alegerile în România şi să ieşim din UE??? Astea sunt aberaţii. Eşti contradictoriu: nu vrei să votezi securişti dar le promovezi propaganda.

    • Sunt victima manipulării pt ca încurajez și cred în vot și în democrație și în faptul ca mai exista oameni cinstiti in tara asta ? Ca m-am săturat de hoți în funcții publice și de propaganda naționalistă de nu ne vindem țara și suveranitatea, noi dacii liberi ? Sau ești tu un mic troll rus sau neam cu vreunul din hoții și corupții din sistemul bugetar ..

  2. Lion Iliescu: Nu înseamnă că eşti democrat dacă îţi vinzi ţara ci că eşti trădător şi hoţ. Ostracizarea celor de altă părere, cum faci tu, este tehnica sovietică, comunistă, globalistă. Eşti omul propagandei că repeţi poezia fără logică dar nu judeci şi nu vii cu argumente. Dacă crezi în vot, ce părere ai de frauda electorală de la sectorul 1, care e valabilă şi azi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.