Patru titluri continentale WUKF pentru timişorenii de la Sport Record Original

Patru titluri continentale WUKF pentru timişorenii de la Sport Record Original

0
DISTRIBUIȚI

Sportivii timişoreni de la Sport Record Original vor reveni acasă încărcaţi cu medalii din Franţa, de la Campionatul European de Karate WUKF de la Antibes, competiţie care se va încheia mâine. Elevii maestrului emerit Bede Laszlo Arthur au obţinut patru medalii de aur, una de argint şi patru de bronz în patru zile de concurs.

25 de ţări iau parte la Europenele WUKF iar Sport Record a reprezentat România cu brio. La poate cea mai grea categorie, Kumite, Denis Iovescu a luat aurul dintre 31 de sportivi ai competiţiei de seniori Open. De asemenea, Răzvan Bica a fost pe prima treaptă a podiumului la categoria cadeţi.

La kumite individual, Iovescu a devenit campion european la categoria -85 kg, învingând adversarii din semifinale şi finale din Georgia, Slovacia, Franţa şi Anglia. La categoria de Kumite Individual Cadeţi -75 Kg, Bica a câştigat medalia de bronz.

Totodată, Iovescu a devenit campion european cu echipa naţională la proba de kumite rotativ şi s-a clasat pe 3 la kumite pe echipe 

Andreea Pancu a obţinut argintul la Kumite Rotativ Cadeţi, în timp ce Răzvan Bica s-a clasat pe 3, atât la Kumite Rotativ Cadeţi, cât şi la Kumite Echipe Cadeţi.

„Aceste medalii sunt rezultatele a multor ani de muncă construite cu dăruire şi profesionalism.


Obiectivul clubului este de a forma karateka puternici, performanţi, care să aduca cinste sportului românesc!”, a transmis clubul timişorean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.