Percheziții în Banat, la o familie care a înființat „ferme” de canabis....

Percheziții în Banat, la o familie care a înființat „ferme” de canabis. „Recolta” consistentă reușită de oamenii legii

1
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii DIICOT Timișoara, au efectuat astăzi o percheziție domiciliară, în localitatea Băuțar, județul Caraș-Severin, la două persoane bănuite de înființarea a trei culturi de canabis, pe o suprafață de 600 de metri pătrați.

„În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 100 de plante mature, cu dimensiuni între 2 și 4 metri, reprezentând peste 500 de kilograme de masă verde de canabis și 117 kilograme de muguri (masă uscată). Audierile urmează să se desfășoare la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara”, a transmis IPJ Timiș.

Cei doi „antrepenori” sunt tată și fiu, cel tânăr mai fiind condamnat și în trecut pentru fapte similare.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc, fără drept.


Activitățile au fost realizate cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.