Piromană arestată după ce a dat foc mai multor clădiri de pe...

Piromană arestată după ce a dat foc mai multor clădiri de pe aceeași stradă

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

O femeie a fost arestată de polițiștii arădeni într-un dosar de incendiere. În ultimele luni, suspecta a dat foc mai multor clădiri de pe o stradă din Sebiș.

„În perioada 22 iulie – 6 noiembrie, pe strada Crișului din orașul Sebiș, au izbucnit cinci incendii, la mai multe imobile.


În urma acestor incidente, nu au fost rănite persoane, dar au fost cauzate pagube materiale în valoare totală de aproximativ 200.000 de lei. În toate cauzele au fost întocmite dosare penale pentru distrugere și distrugere din culpă, conturându-se suspiciunea rezonabilă că incendiile ar fi fost provocate de o persoană. În urma investigațiilor efectuate de polițiștii orașului Sebiș, s-a stabilit că o femeie de 37 de ani, din localitate, care domiciliază în proximitatea imobilelor distruse, ar fi provocat incendiile”, a transmis ISU Arad.

În baza probatoriului administrat, femeia a fost reținută vineri pentru 24 de ore, iar judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ a dispus arestarea preventivă a femeii, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere în formă continuată, distrugere și distrugere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.