Transport public gratuit și program prelungit pentru festivitățile de închidere din cadrul...

Transport public gratuit și program prelungit pentru festivitățile de închidere din cadrul Timișoara 2023

1
DISTRIBUIȚI

Consiliul Local Timișoara a aprobat astăzi proiectul prin care se acordă gratuitate pe toate liniile de tramvai, autobuz și troleibuz, în perioada 8 decembrie – 10 decembrie 2023.


De asemenea, sunt suplimentate liniile de transport în comun și se prelungește programul de circulație.

„«Timișoara 2023 la nesfârșit», evenimentul de închidere a Capitalei Europene a Culturii, pregătește un line-up impresionant de artiști internaționali și naționali, printre care Jessie J, Róisín Murphy, Katie Melua, Delia, EMAA și José González, la care sunt așteptați mii de oameni.
Primăria Municipiului Timișoara vine în sprijinul celor care doresc să ia parte la evenimentele din oraș cu o serie de facilități la transportul în comun”, a transmis Primăria Timișoara.

Astfel, în acest weekend programul de circulație se va prelungi cu o cursă suplimentară după miezul nopții, pentru următoarele mijloace de transport în comun:

– Tramvaiele 1, 2, 9;
– Troleibuzele 11, 14, 15, 16, 18;
– Autobuzele 33, 40, E1, E2, E3, E7.

În plus, sâmbătă, 9 decembrie, liniile menționate vor fi suplimentate cu o unitate, tocmai pentru a face față numărului mare de călători.

1 COMENTARIU

  1. gratuit, super, da’ cine plateste? adica parca stpt-ul nu-i pe profit sa plateasca el. plateste primaria? din banii cui, ai lu frigz si latcau?

    #

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.