Război în Ucraina, ziua 651. Un port ucrainean de pe Dunăre a...

Război în Ucraina, ziua 651. Un port ucrainean de pe Dunăre a fost lovit de drone rusești. Un șofer a fost ucis

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-256854055">

Un port ucrainean situat pe Dunăre a fost avariat în urma unui atac cu drone rusești, a transmis, joi, guvernatorul regiunii Odesa, citat de Reuters.

Un șofer a fost ucis, iar infrastructura de cereale a fost avariată în urma unui atac cu drone rusești din apropierea Dunării.

Guvernatorul regiunii Odesa a declarat că atacul cu drone a durat peste două ore în timpul nopții și că, deși majoritatea au fost doborâte, unele au reușit să treacă și au avariat o clădire de depozitare, un elevator și camioane.

Forțele aeriene ucrainene au declarat că 18 drone Shahed au fost lansate în total asupra regiunii Odesa și a regiunii Khmelnytskyi, care se află în vestul Ucrainei.

Cincisprezece dintre drone au fost doborâte de sistemele de rachete de apărare aeriană și de grupurile mobile de foc, au precizat forțele aeriene ucrainene.

Porturile ucrainene de pe Dunăre au devenit o importantă cale de export pentru volumele uriașe de cereale ale Ucrainei, după ce Rusia a blocat exportul ucrainean pe Marea Neagră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.