Percheziții la bărbați bănuiți că au dat mai multe spargeri în Timiș....

Percheziții la bărbați bănuiți că au dat mai multe spargeri în Timiș. Doi suspecți, arestați preventiv

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

O serie de furturi din locuințe, comise pe parcursul a două zile, la mijlocul lunii ianuarie, au pus pe jar polițiștii din Timiș.

„La data de 22 ianuarie 2024, în jurul orei 17:10, polițiștii orașului Recaș au procedat la punerea în executare a trei mandate de percheziție domiciliară în localitățile Bazoșul Vechi și Recaș, mandate emise de către Judecătoria Timișoara, în cadrul unor dosare penale avand ca obiect cinci infracțiuni de furt calificat comise în localitatea Bazoșu Vechi, județul Timiș, în perioada 17 – 19 ianuarie 2024.


Din locuințe au fost sustrase bijuterii, electrocasnice și utilaje agricole, prejudiciul total fiind estimat la 25.000 de lei. În urma perchezițiilor au fost găsite bunuri sustrase și obiecte de îmbrăcăminte folosite de persoanele bănuite de comiterea faptelor. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 85% și restituit persoanelor vătămate”, a transmis IPJ Timiș.

În urma administrării probatoriului s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru infracțiunea de furt calificat față de doi tineri, în vârstă de 18 și 20 de ani, primul fiind din Bazoșul Vechi și al doilea din Recaș.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș. La data de 23 ianuarie 2024, magistrații au dispus față de cei doi măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.