Flight Festival se mută în 2024 la Muzeul Satului Bănățean

Flight Festival se mută în 2024 la Muzeul Satului Bănățean

0
DISTRIBUIȚI

După succesul răsunător al ediției din 2023, care a consacrat Timișoara ca destinație de top în Europa cu realizarea District23, un concept inovator ce a adunat sub aceeași umbrelă trei festivaluri remarcabile, Flight Festival revine în forță pentru a continua povestea sa captivantă. Manifestarea din acest an va avea loc în perioada 21-23 iunie 2024, trecând printr-un portal către o lume fascinantă de creativitate și libertate. Locația aleasă este una deosebită, pe malul lacului, la Muzeul Satului Bănățean.

„Festivalierii vor avea parte de o experiență unică, teleportându-se direct într-un tărâm care conectează viitorul cu trecutul și ne ancorează în prezent.


Un adevărat spectacol al creativității și libertății va fi oferit într-un cadru natural, sub cerul liber.
La FLIGHT FESTIVAL, fiecare moment este trăit intens. De la muzică captivantă și activări inedite la instalații impresionante și zone de relaxare, festivalul promite o experiență completă. Un spectacol extraordinar pe cer va completa atmosfera magică, aducând bucurie și uimire. Pentru a face parte din această experiență memorabilă, salvați data în calendar – 21-23 iunie 2024. Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet și în format electronic pe www.iabilet.ro, la magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Plata online poate fi efectuată cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura Vodafone sau Orange sau prin Fan Courier în orice colț al țării“, au transmis organizatorii evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.